AcasăServiciiASISTENTA SI REPREZENTARE JURIDICA

ASISTENTA SI REPREZENTARE JURIDICA

Alte articole

PROTECTIA CONSUMATORULUI

Ca persoane fizice, fiecare dintre noi avem sau ar...

ORGANIZARE CAMPANII DE ADVOCACY

La fel ca si in cazul Audierii Publice, A.D.O.R....

ORGANIZARE AUDIERI PUBLICE

In urma experitizei dobandite dupa absolvirea cursurilor organizate de...
spot_imgspot_img
ADOR ofera asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici si a executorilor , a organelor administratiei publice, a institutiilor si a altor persoane juridice, pentru apararea si reprezentarea cu mijloace juridice specifice a drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanelor. Asistarea si reprezentarea clientului cuprinde toate actele, mijloacele si operatiunile permise de lege si necesare ocrotirii si apararii intereselor clientului.
  •  Consultaţiile juridice:  pot fi acordate în scris sau verbal în domenii de interes pentru client, precum: a) redactarea şi/sau furnizarea către client, prin orice mijloace, după caz, a opiniilor juridice şi informaţiilor cu privire la problematica solicitată a fi analizată; b) elaborarea de opinii legale; c) elaborarea proiectelor de acte juridice (contracte, convenţii, statute etc.) şi asistarea clientului la negocierile referitoare la acestea; d) elaborarea proiectelor de acte normative; e) participarea în calitate de consultant la activitatea organelor deliberative ale unei persoane juridice, în condiţiile legii; f) orice alte consultaţii în domeniul juridic.
  •  Intocmirea şi formularea în numele şi/sau în interesul clientului de cereri, notificări, memorii sau petiţii către autorităţi, instituţii şi alte persoane, în scopul ocrotirii şi apărării drepturilor şi intereselor legitime ale acestuia.
  • Atestarea identităţii părţilor, a conţinutului şi a datei actelor prezentate spre autentificare – un act juridic semnat în faţa avocatului, care poartă o încheiere, o rezoluţie, o ştampilă sau un alt mijloc verificabil de atestare a identităţii părţilor, a consimţământului şi a datei actului, poate fi prezentat notarului spre autentificare.
  • Domeniile de drept pentru care oferim serviciile noastre sunt :
  1. dreptul muncii ( angajare si incetare contracte de munca, conflicte si accidente de munca);
  2. dreptul contraventional (plangeri procese verbale de contraventie);
  3. drept penal (asistenta juridica si reprezentare suspect/inculpat in fata organelor de urmarire penala sau in fata instantei de judecata; asistenta juridica si reprezentare parte vatamata/civila in fata organelor de urmarire penala sau in fata instantei de judecata in vederea recuperarii prejudiciului creat precum si in vederea obtinerii de despagubiri morale dupa caz) ;
  4. dreptul familiei (divort, stabilire locuinta minor, autoritate parinteasca, pensie intretinere, partaj bunuri comune);
  5. drept civil (obtinere titluri de proprietate, succesiuni si mosteniri, contracte, obligatii);
  6. contencios administrativ (plangeri impotriva actelor autoritatilor administratiei publice locale/centrale);

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Noutăți

spot_img